„Išformuota Rusijos užsienio žvalgybos tarnyba.“ Didelis skandalas  (1)

Vienas garsių Amerikos laikraščių viešai paskelbė slaptą informaciją.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=787349753578105&set=pcb.787350810244666

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-07 „Išformuota Rusijos užsienio žvalgybos tarnyba.“ Didelis skandalas  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokie Amerikos žiniasklaidos veiksmai sukėlė nemažą internautų susijaudinimą, nes, regis, ši informacija, atsižvelgiant į saugumo priemones ir pagalbos vientisumo klausimus, turėtų būti laikoma paslaptyje. Visų pirma į tai atkreipė dėmesį TG kanalas „ToBeOr“.

Taigi, remdamasis NYT publikacija, šaltinis pažymėjo, kad Amerikos leidinys „nuėjo labai toli“ paskelbdamas apie labai svarbią ir slaptą informaciją apie tai, kokiomis dienomis ir kokią pagalbą perdavė ir perduos ateityje Ukrainos sąjungininkai. Užsienio žiniasklaidos pranešime teigiama, kad sekmadienį Ukrainai buvo perduotos prieštankinės raketos, taip pat 155 mm artilerijos sviediniai.

[Vokietija] Fantastiški 21V suktukai-grąžtai tik 29€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 25+3 padėtys ir kt.
3683 5

Nuostabai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

Pirmadienį buvo perkelta dar viena prieš tankus naudojamų raketų partija, taip pat 155 mm kalibro sviediniai. O antradienį oro gynybos raketos „Patriot“ buvo atgabentos iš Ispanijos į Lenkiją.

Komentuodamas šią amerikiečių laikraščio publikaciją, atsižvelgiant į tai, kad ją gali skaityti bet kas, įskaitant rusų okupantus, šaltinis rašė:

 

„Trūksta informacijos, į kuriuos padalinius ginklai bus siunčiami ir kokiais kiekiais. Ar aš vienintelis manau, kad Jungtinės Valstijos turi uždrausti savo žiniasklaidai viešai skelbti tokius duomenis? Natūralu, jog visi supranta, kad „Flightradar“ seka visų krovininių orlaivių judėjimą Žešuve. Bet išsakyti tokias smulkmenas...“

Galiausiai, šaltinis pridūrė, kad Rusijos užsienio žvalgybos tarnyba gali būti išformuota, nes nuo šiol jų padėjėjais yra amerikiečių leidinys „The New York Times“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(129)
(12)
(117)

Komentarai (1)