„Pakeičia taisykles mūšio lauke.“ Laukia košmaras. Į karą ateina „Vulcano“ (Video)  (1)

Artilerija „pakeičia taisykles“ mūšio lauke.


„Vulcano“
„Vulcano“
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=V2GzjsFLoYw

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Koncernas „Rheinmetall“ ketina aprūpinti Ukrainą šimtais tūkstančių amunicijos vienetų, įskaitant tolimojo nuotolio sviedinius.

Ukrainos kariuomenė turės artilerijos sviedinių prototipus, galinčius pataikyti į taikinius 100 km atstumu. Vokietijos gynybos koncernas „Rheinmetall“ planuoja tiekti Ukrainai tokią amuniciją, rašo „Handelsblatt“, remdamasis bendrovės generalinio direktoriaus Armino Pappergerio pareiškimu.

Kalbėdamas apie Rusijos karą prieš Ukrainą, A. Pappergeris atkreipė dėmesį į tai, kad artilerija „pakeičia taisykles“ mūšio lauke.

[Vokietija] Tik 21,59€! Portabili dujinė viryklė mėgstantiems ilsėtis gamtoje. Ribotas kiekis
2553 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

Šiandien koncernas, be kita ko, yra orientuotas į artilerijos amunicijos gamybą. Leidinys „Defense Express“ rašo apie 155 mm „Vulcano“ artilerijos šaudmenų tiekimą.

 

Praėjusiais metais tapo žinoma, kad Vokietijos pusė į Kyjivą perkelia paleidimo įrenginius „Vulcano“ sviediniams, kurie pataiko į taikinius 70 km atstumu. Kol kas tiksliai neaišku, kiek 100 km nuotolio sviedinių bus perduota Ukrainai.

Portalas daro prielaidą, kad kol kas bandymams sunkiomis lauko sąlygomis bus pristatyta nedidelė partija, kad vėliau šį sviedinį būtų galima patobulinti, atsižvelgiant į Ukrainos kariškių atsiliepimus. Šiemet koncerno „Rheinmetall“ artilerijos amunicijos gamybos tempas turėtų padidėti iki 700 tūkst. vienetų per metus, o artimiausiu metu – iki 1,1 mln. sviedinių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(224)
(2)
(222)

Komentarai (1)