„Tik pasijuokė iš Kremliaus grasinimų.“ Susirūpino dėl Lietuvos ir Lenkijos. „Tai labai pavojinga tendencija“  ()

Kremliaus grasinimai neišgąsdino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai Rusijos diktatoriaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas pakomentavo E. Macrono pareiškimus. Jis sakė, kad iš Prancūzijos pusės pastebima „labai pavojinga tendencija“ nuolat kalbėti apie jos tiesioginio dalyvavimo kare galimybę.

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas tik pasijuokė iš Kremliaus reakcijos ir grasinimų po jo pareiškimo apie galimą Vakarų karių siuntimą į Ukrainą, rašo „RBC-Ukraina“, remdamasi jo pareiškimu interviu laikraščiui „La Tribune“.

[Vokietija] Aukščiausios klasės 100W sulankstoma, portabili saulės panelė! Nuostabus daiktas patogioms kelionėms ir žygiams. Ribotas kiekis („Pegiant MItos PV100“)
4829 4

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

Prancūzijos vadovas pažymėjo, kad Rusijos atžvilgiu būtina laikytis „strateginio neapibrėžtumo“ strategijos, t. y. neatskleisti planų. E. Macrono pareiškimai, kad jis neatmeta galimybės siųsti karius į Ukrainą, yra šios strategijos dalis.

„Jei Rusija laimės, kitą sekundę nebebus įmanoma užtikrinti saugumo Rumunijoje, Lenkijoje, Lietuvoje ar namuose. Rusijos balistinių raketų veikimo nuotolis apima mus visus“, – sakė jis.

 

E. Macronas pasidžiaugė Kremliaus reakcija į jo pareiškimus apie karių siuntimą. Jo nuomone, tai rodo, kad strategija veikia. „Rusijos susijaudinimas rodo, kad esame teisūs neuždarydami jokių durų. Priešingu atveju tai reiškia, kad sutinkame atsisakyti teise, taigi ir taika bei saugumu, grindžiamos tarptautinės tvarkos“, – sakė Prancūzijos prezidentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(172)
(6)
(166)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()