„Nuostoliai pasiekė 500 000!“ Tragedija. To nesitikėjo net Ukraina (Video)  ()

„Ir viskas dėl ko? Trumpai tariant – dėl nieko.“


Stéphane'as Sèjourné
Stéphane'as Sèjourné
© Stop kadras | https://video.state.gov/detail/videos/top-stories/video/6350143184112/secretary-blinken-holds-a-joint-press-availability-with-french-foreign-minister-st%C3%A9phane-s%C3%A9journ%C3%A9?aut

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariniais skaičiavimais, Rusija per dvejus metus nuo plataus masto invazijos prarado daugiau nei 470 000 žmonių.

Prancūzijos užsienio reikalų ministras Stéphane'as Sèjourné pareiškė, jog Prancūzija apskaičiavo, kad Rusija patyrė 500 000 karinių aukų – tiek žuvusių, tiek sužeistų – nuo tada, kai prasidėjo plataus masto invazija į Ukrainą.

Šis skaičius viršija Ukrainos statistiką. Kasdien pranešama apie daugiau nei po 1 000 naujų Rusijos aukų, todėl kraujo praliejimas nerodo mažėjimo ženklų.

[Vokietija] Tik 21,59€! Portabili dujinė viryklė mėgstantiems ilsėtis gamtoje. Ribotas kiekis
2553 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

„Rusijos karinė nesėkmė jau akivaizdi. Mūsų skaičiavimais, aukų yra 500 000, įskaitant 150 000 žuvusiųjų. Ir viskas dėl ko? Trumpai tariant – dėl nieko“, – interviu Rusijos laikraščiui „Novaja gazeta“ sakė S. Sèjourné. 

 

Kalbėdamas apie NATO karių dislokavimo galimybę, ministras pakartojo Prancūzijos prezidento E. Macrono poziciją, teigdamas, jog Europa turi atvirai perspėti Rusiją, kad kilus grėsmei žemyno taikai ir Europos saugumui, tokia išeitis nėra išbraukta.

Tačiau S. Sèjourné pabrėžė, kad Prancūzijos santykiai su Rusija tebėra „pagrįsti abipuse pagarba tarp mūsų tautų“, net ir pasmerkdamas „neatsargią“ Rusijos valdžią, nepaisančią tarptautinių įstatymų ir žmonių gyvybių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(149)
(10)
(139)

Komentarai ()