„Labai greitai jis gaus labai svarbų dokumentą.“ Kas bus po to  ()

Pasirengimas Pasauliniam taikos viršūnių susitikimui įsibėgėja.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-07 „Labai greitai jis gaus labai svarbų dokumentą.“ Kas bus po to  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento spaudos sekretorius Serhijus Nikiforovas mano, kad Šveicarijos taikos viršūnių susitikimas gali priartinti karo pabaigą. Po renginio dalyvaujančios šalys ketina kreiptis į Rusijos diktatorių Vladimirą Putiną.

Pasirengimas Pasauliniam taikos viršūnių susitikimui įsibėgėja. Šveicarija jį rengs birželio viduryje.

Pasak Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio spaudos sekretoriaus Serhijaus Nikiforovo, šio forumo dalyviai daugiausia dėmesio skirs bendros pozicijos dėl Rusijos ir Ukrainos karo užbaigimo formavimui.

[Vokietija] Aukščiausios klasės 100W sulankstoma, portabili saulės panelė! Nuostabus daiktas patogioms kelionėms ir žygiams. Ribotas kiekis („Pegiant MItos PV100“)
4796 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

Labai greitai jis gaus labai svarbų dokumentą. „Ukraina ir Šveicarija organizuoja taikos viršūnių susitikimą, kuriame pasaulio šalys, gerbiančios tarptautinę teisę ir JT Chartiją, turi sukurti bendrą derybinę poziciją ir perduoti ją Rusijai“, – sakė Nikiforovas.

Nikiforovas nenurodė, kas turėtų sekti po to.

Priminsime, kad Rusija į Pasaulinį taikos viršūnių susitikimą nekviečiama. Kadangi jo darbotvarkė bus formuojama remiantis prezidento Zelenskio taikos planu, sunku įsivaizduoti, kad Kremlius įsiklausys į šiame renginyje priimtus sprendimus. Putino spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas tai pareiškė tiesiai šviesiai.

 

„Kokia gali būti rimta konferencija su rimtais lūkesčiais ir kokie rezultatai gali būti aptariami be Rusijos dalyvavimo. Tai neįmanoma“, – sakė Peskovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(142)
(8)
(134)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: