[ŽT] Syrskis atviras. „Laimėti laiko“  ()

Padėtis rytiniame Ukrainos fronte yra sunki.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Padėtis rytiniame Ukrainos fronte yra sunki. Rusai bando pasiekti dideles Kurachovo ir Pokrovsko gyvenvietes. Tai pareiškė vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas Oleksandras Syrskis.

„Dėl sudėtingos padėties Rytuose dvi dienas dirbau daliniuose, kurie vykdo gynybines operacijas Pokrovsko ir Kurachovo kryptimis, tai yra pagrindinės priešo atakų kryptys. Būtent čia sutelktos pagrindinės smogiančios priešo pajėgos, kurios bando prasiveržti pro mūsų kariuomenės gynybą ir pasiekti dideles Kurachovo ir Pokrovsko gyvenvietes“, – rašo Syrskis.

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo rinkinys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jie išdarinėja (Video)
3934 3

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Labai ribotas kiekis

Išsamiau

Anot Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vado, „turėdamas skaitinį personalo, ginkluotės ir karinės įrangos pranašumą, priešas kiekvieną dieną atakuoja mūsų karių pozicijas. Mūsų užduotis tokiomis sąlygomis yra išlaikyti užimtas linijas ir pozicijas, naudojant artilerijos ugnį, atakuojančius dronus ir visas kitas priemones, kad priešui padarytume maksimalius nuostolius, jį išsekindami, taip suardydami priešo planus ir laimėdami laiko savo rezervų formavimui ir paruošimui“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(1)
(34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: