„Be vado leidimo.“ Rusijoje suimtas JAV seržantas. Kas vyksta (Video)  (1)

Praėjusią savaitę Rusija sulaikė amerikiečių karį, kuris atvyko į Vladivostoką susitikti su moterimi, su kuria palaikė romantiškus santykius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mergina, su kuria susipažino JAV karys, kurį laiką gyveno Pietų Korėjoje, kur jiedu ir susipažino. Prieš grįždamas į tėvynę vyras nusprendė dar kartą su ja susitikti ir tai padarė be vadovybės leidimo.

Amerikiečių štabo seržantas Gordonas Blackas turėjo būti karinėje bazėje Pietų Korėjoje, tačiau buvo suimtas Vladivostoke, Rusijoje. Vyras atvyko į Rusiją susitikti su mergina, su kuria palaikė santykius, rašo „NBS News“.

Incidentas įvyko ketvirtadienį, gegužės 2 d. Vyras buvo dislokuotas Camp Humphreys karinėje bazėje Pietų Korėjos šiaurės vakaruose. Karys be leidimo nusprendė vykti į Vladivostoką susitikti su ruse.

 

JAV karys Rusijos teritorijoje buvo neoficialiai ir be vado leidimo. Be to, vizito metu jis turėjo būti perkeltas į naują tarnybos vietą.

JAV kariuomenės atstovė spaudai Cynthia O. Smith paaiškino amerikiečio sulaikymo priežastį – jis esą kaltinamas nusikalstamomis veikomis. Vyrui teikiama konsulinė pagalba.

„Baza“ teigimu, 34 metų Blackas į Rusiją atvyko 2024 metų balandį. Skelbiama vyras iš moters neva pavogė 200 000 rublių (2000 eurų).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(11)
(-8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)