Naujas Kremliaus kovos su Vakarais būdas. ISW skelbia, ką sugalvojo Maskva  ()

Pagrindinis Rusijos karo elementas.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© flutie8211 (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/man-explosion-apocalypse-silhouette-6965153/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius vėl nusprendė priminti Vakarams apie branduolinę grėsmę ir paskelbė apie naujas karines pratybas. 

Refleksinis valdymas yra pagrindinis Rusijos hibridinio karo prieš Vakarus elementas. Šia taktika siekiama tikslinga retorika ir informacinėmis operacijomis priversti priešą savanoriškai atlikti Kremliui palankius veiksmus. 

Karo studijų instituto (ISW) analitikai paskelbė tezes apie naujus Kremliaus grasinimus Vakarams. 

Pigiau nebūna, mažiausios kainos istorijoje! Iš Vokietijos apžvalgininkų giriami lazeriniai graviruokliai. Paskutiniai vienetai (Video, „ATOMSTACK A5 Pro“ ir „ATOMSTACK A5“ palyginimas)
2414 5

Mažiausios kainos istorijoje

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai geras funkcionalumas ir apžvalgininkų pagyros

Išsamiau

Ekspertai pastebėjo, kad Rusijos pareigūnai nuolat pradeda gąsdinti Vakarus branduoliniu karu, kai Kyjivui suteikiama nauja pagalba. Pagrindinis tikslas – priversti Vakarus sumažinti arba visiškai atsisakyti karinės paramos Ukrainai.

Naujos karinės pratybos, kuriose naudojami taktiniai branduoliniai ginklai, planuojamos tomis dienomis, kai naujieji ginklai apytiksliai turėtų pasiekti Ukrainą. 

Analitikai mano, kad savo grasinimais Kremlius bando jei ne priversti Vakarus visiškai nutraukti paramą Kyjivui, tai bent jau atgrasyti V. Zelenskį nesmogti Rusijos teritorijoje. 

 

Ekspertai įsitikinę, kad net ir per karines taktinių branduolinių ginklų pratybas mūšio lauke Ukrainoje jų nenaudos. Kremlius per visą karą ne kartą grasino branduoliniu ginklu, tačiau tai darė siekdamas įbauginti Vakarus. 

Savo laiku sovietų matematikas Vladimiras Lefevras teigė, kad refleksyvioji kontrolė – tai bandymas intrigomis, provokacijomis, melu ir kitomis panašiomis priemonėmis paveikti priešo sprendimų priėmimo procesą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(29)
(-22)

Komentarai ()