[ŽT] Puolimas stabdomas. Kas nutiko  ()

Gyvenvietės praranda fortifikacinę reikšmę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos Rytuose Rusijos armija sumažino aktyvumą ir sustabdė puolimą, pranešė 59-osios Jakovo Gandžiuko atskirosios motorizuotos pėstininkų brigados karininkas Serhijus Cechockis. Kaip jis pabrėžė televizijos kanalui „Kyiv24“priešo puolimas sustojo Avdijivkos ir Novopavlivkos kryptimis.

[Vokietija] Fantastiški 21V suktukai-grąžtai tik 29€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 25+3 padėtys ir kt.
4067 5

Nuostabai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

„Tokio aktyvumo, koks buvo prieš dvi savaites, nebėra, kai jie labai masyviai ir nedideliais atstumais, bet vis dėlto žengė į priekį“, – pažymėjo jis.

Ukrainos kariškis paaiškino, kad priešo taktika nesikeičia – rusai naikina viską, ką mato savo kelyje, o po to užima visiškai sugriautas gyvenvietes. Pasak jo, rusams sunaikinus gyvenvietes, jos praranda savo reikšmę inžineriniuose ir fortifikaciniuose planuose. „Rusų taktika liko tokia pati kaip ir anksčiau – sunaikinti viską, kas yra jų kelyje, o paskui sakyti, kad mes tai užėmėme“, – pridūrė S. Cechockis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(1)
(22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: