[ŽT] „Bus viena iš Baltijos šalių.“ Žada greitą rusų mini operaciją. Įvažiuos tiesiai į miestą  (4)

V. Putinas yra pasirengęs.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-08 [ŽT] „Bus viena iš Baltijos šalių.“ Žada greitą rusų mini operaciją. Įvažiuos tiesiai į miestą  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija visoje Europoje planuoja sabotažo veiksmus. Lenkijos karinės kontržvalgybos tarnybos (SKW) vadovas Jarosławas Stróżykas​ sakė, kad diktatorius Vladimiras Putinas ruošiasi nedidelei karinei operacijai prieš NATO šalį. Jis pažymėjo, jog Lenkijos galimybės apsiginti  didėja, nes šalis perka ginkluotę. 

[Vokietija] Fantastiški 21V suktukai-grąžtai tik 29€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 25+3 padėtys ir kt.
3961 5

Nuostabai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

J. Strožykas teigė, kad prognozės apie Rusijos Federacijos pasirengimą atakai, kurias daro ekspertų grupės, neturinčios visos informacijos, yra pagrįstos tik prielaidomis. Tačiau jis pripažino, kad Kremliaus vadovas turi galimybę surengti operaciją prieš Aljanso valstybę narę.

„V. Putinas, žinoma, jau yra pasirengęs kažkokiai mini operacijai prieš vieną iš Baltijos šalių, pavyzdžiui, įvažiuoti į garsiąją Narvą. Arba išsilaipinti vienoje iš Švedijos salų“, – sakė J. Strožykas.

 

Anot jo, nepaisant V. Putino ketinimų, jo veiksmus riboja Vakarų reakcija. „Tai, ką Vakarai daro kartu remdami Ukrainą, rodo, kad jei NATO būtų užpulta, Vakarų atsakas būtų dar didesnis“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(175)
(31)
(144)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (4)