„Ant kortos visos valstybės ir tautos ateitis.“ Kur motyvacija?  ()

Kariuomenei reikia žmonių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-10 „Ant kortos visos valstybės ir tautos ateitis.“ Kur motyvacija?  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenei reikia žmonių. Labai svarbu gerinti kariuomenės reputaciją, vykdyti sveiką propagandą, socialines programas“, – sakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras, 3-iosios specialiosios brigados vado pavaduotojas Maksimas Žorinas.

„Daug rašau apie mobilizaciją, nes tai yra viena iš svarbiausių temų. Kariuomenei reikia žmonių, o karo metu tai yra normalus procesas, norėtųsi motyvuoti ginti Ukrainą nuo priešo paskatinimais“, – pabrėžė jis.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas! Tik 55€ už akumuliatorinį „Geevorks“ pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
3267 3

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Anot jo, „kai situacija sudėtinga, kai rizikuojama visos valstybės ir tautos ateitimi“, motyvacija turėtų būti ir teigiama, ir neigiama.

„Labai svarbu dirbti prie kariuomenės reputacijos, sveikos propagandos, socialinių programų, o tiems, kurie prisimena tik savo teises ir visiškai pamiršo pareigas, turi būti adekvati bausmė ir tinkamas požiūris į juos. Tuo pačiu, jei žmogus priima teisę, jis turi žinoti, kad valstybė juo pasirūpins“, – apibendrino jis.

Gegužės 18 dieną Ukrainoje įsigalios naujas mobilizacijos įstatymas. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo atstovas pulkininkas Jurijus Gluščenka sakė, kad visi vyrai nuo 18 iki 60 metų privalo atnaujinti savo duomenis Teritoriniuose verbavimo ir socialinės paramos centruose.

 

Jis taip pat priminė, kad Įstatymas Nr. 10313 panaikino „riboto tinkamumo“ statusą. Dabar piliečiai turės statusą „tinkami karinei tarnybai“ arba „netinkami karinei tarnybai“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(91)
(7)
(84)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: