[ŽT] Isterija per Rusijos televiziją. „Sugriautas tiltas“  (1)

Šalies triumfo simbolis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-09 [ŽT] Isterija per Rusijos televiziją. „Sugriautas tiltas“  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina žino, kur smogti, kad sugriautų Krymo tiltą, bet tai reikia padaryti tinkamu momentu. Apie tai pareiškė Ukrainos ginkluotųjų oro pajėgų atstovas Ilja Jevlašas. Jis priminė, kad naujiena apie amerikietiškų ATACMS raketų perdavimą Ukrainai, kurios galės pasiekti tiltą, sukėlė isteriją per Rusijos televiziją.

Sugriautas tiltas susilpnintų Rusijos armiją pusiasalyje, taip pat ją demoralizuotų. „Nebebūtų galima taip aktyviai tiekti Krymui įvairios technikos. Tai turėtų rimtą poveikį, taip pat ir įvaizdžio požiūriu, nes reikia suprasti, kad šis tiltas tapo Rusijos triumfo simboliu“, – pridūrė karinių oro pajėgų atstovas.

[Vokietija] Aukščiausios klasės 100W sulankstoma, portabili saulės panelė! Nuostabus daiktas patogioms kelionėms ir žygiams. Ribotas kiekis („Pegiant MItos PV100“)
4779 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

Tokiam tikslui pasiekti reikėtų daug raketų, nes Krymo tiltas yra labai didelis. Tačiau ekspertai žino vietas, į kurias reikia pataikyti, kad būtų smarkiai pažeistas geležinkelis ir kelio važiuojamoji dalis.

 

„Jau matėme gana efektyvių smūgių į šį tiltą, kai sprogimai sunaikino kelio sankasą. Specialistai žino, kur reikia pataikyti, tačiau tam reikia laiko ir pagreičio. Krymo tiltas dabar yra labiausiai apsaugotas objektas beveik visame pasaulyje. Ten mestos priešlėktuvinės gynybos brigados, jis labai kruopščiai saugomas“, – pridūrė Jevlašas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(286)
(17)
(269)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)