[ŽT] „Tai vienas iš rečiausių ginklų kare.“ Įspūdinga ukrainiečių pergalė. „Rusams jau neliko nė 100“ (Video)  ()

Ukrainos kariams pavyko sunaikinti BTR-MD. Tai vienas iš rečiausiai paplitusių šarvuotų transporterių, kuriuos rusai naudoja fronte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis socialiniuose tinkluose paskelbta informacija, BTR-MD „Rakuška“ sunaikinta Donecko srityje, Bachmuto srityje.

Paskelbtame vaizdo įraše matyti degantis BTR-MD. Karo stebėtojai teigia, kad greičiausiai buvo naudojami improvizuoti dronai-kamikadzės.

BTR-MD „Rakuška“ transporteriai Rusijos armijoje naudojami nuo pat plataus masto invazijos į Ukrainą pradžios, tačiau fronte šie transporteriai yra reti. „Military Balance 2023“ duomenimis, tokio tipo mašinų rusų arsenale yra mažiau nei 100 vienetų.

[Vokietija] Fantastiškos kainos kolonėlė! 100W, 4 garsiakalbiai su galingais žemais, RGB šviesos, milžiniška baterija, BT5.2 ir kt. (Video, „ZEALOT S78“)
2961 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Puikios savybės

Išsamiau

Tai amfibinis šarvuotas transporteris. Transporto priemonė sveria apie 13 tonų, yra ginkluota dviem 7,62 mm kulkosvaidžiais. Numatyta galimybė montuoti 30 mm granatsvaidį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(145)
(0)
(145)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()