[ŽT] Pagaliau pavyko pažvelgti į „Abrams“ vidų. Tai, ką ten išvydo, yra neįtikėtina (Foto)  (4)

Ne paslaptis, kad Ukrainos fronte jau kelis mėnesius veikia amerikiečių tankai „Abrams“, tačiau iki šiol nebuvo galimybės žvilgtelėti į vieno iš tokių tankų vidų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Abrams“ tankai į Ukrainos kariuomenę pateko 2023 metų rudenį, tačiau įdomu tai, kad pastaruoju metu retai girdime apie šių tankų žygdarbius fronte. Pavyzdžiui, apie amerikietiškas pėstininkų kovos mašinas „Bradley“ girdime daug dažniau.

Dabar pagaliau pavyko pažvelgti į ukrainietiškų „Abrams“ vidų. Ukrainietiškos versijos tankas turi tam tikrų modifikacijų.

[Vokietija!] 1500W nešiojamas garinis valymo aparatas. Išvalysite ten, kur atrodė neįmanoma!
2293 6

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos, greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

Kaip matyti vienoje iš nuotraukų, siekiant pagerinti tankistų darbą, visi angliški užrašai ant „Abrams“ įrangos buvo konvertuoti į ukrainiečių kalbą, nors tanko eksploatavimo mokymai greičiausiai buvo vedami anglų kalba. Tačiau nesunku atspėti, kad mūšio įkarštyje ir tiesiog tankistų patogumui geriau naudoti savo kalbą.

Ukraina iš JAV iš viso gavo 31 tanką M1A1 „Abrams“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(120)
(10)
(110)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (4)