Dirba be pertraukų. Situacija priešakinėse linijose iš pirmų lūpų  ()

Netoli Ternovo, Lymano fronto sektoriuje, Ukrainos gynėjams pavyko atstumti rusus. Kovotojai bando išmušti rusus iš aukštumų ir trukdyti jų dronų darbui. 95-osios atskirosios desanto brigados kariai savo ginklo brolius pridengia haubicos ugnimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

TSN korespondentė Margarita Potapova aplankė karius Lymano fronto sektoriuje. Ukrainos gynėjas Andrijus sako, kad priešas čia bando prasmukti didelėmis grupėmis, todėl jie sunaudoja daug 105 mm amunicijos. Ukrainiečiai džiaugiasi, kad dabar turi daugiau sviedinių britiškam pabūklui.

L-119 tiksliai šaudo 105 mm sviediniais. Pikapo pagalba jis gali greitai pakeisti poziciją. Tai yra gana lengvas ginklas, bet šaudo ne taip toli ir rusų dronai nuolat zvimbia virš galvos, ieškodami ukrainiečių artilerijos pozicijų. „Skraido priešo žvalgybiniai dronai ir jei dirbi, kai virš tavęs kabo „Orlan“ ar „Zala“, tai tiesiog sudegins tavo poziciją ir viskas“, – sako karys šaukiniu „Kabal“.

[Vokietija] Tik 21,59€! Portabili dujinė viryklė mėgstantiems ilsėtis gamtoje. Ribotas kiekis
2708 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

Dabar desantininkai laikosi žemumose, o okupantai leidžia savo dronus iš palankios aukštumos. Tačiau rusams nepavyksta prasibrauti per ukrainiečių gynybą prie Ternovo. Dar geriau tai, kad Ukrainos gynėjams prie Jampolivkos pavyksta pamažu išstumti priešą iš anksčiau užimtų pozicijų.

 

„Vadas Nikita, užsidėjęs kepurę ir su pora karių iš kuopos, pasitinka rytą mūsų pozicijose. Tai – pati šalčiausia gegužės pradžios naktis, tačiau ginklas per metus jau prisitaikė prie Ukrainos šalčio ir naktinis minusas neturi įtakos šūvių kokybei“, – rašoma istorijoje.

(68)
(1)
(67)

Komentarai ()

Susijusios žymos: