Neleis Putinui atkurti Sovietų Sąjungą. Kardinaliai keičia nuomonę. Jau pasirengę siųsti karius (Video)  ()

„Ar jis sustos tik Ukrainoje? Žinoma, ne.“


JAV kariai
JAV kariai
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=mpupdQqP_rw

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV Atstovų Rūmų demokratų lyderis Hakeemas Jeffriesas pareiškė, kad JAV turi toliau remti Ukrainą, siekiant užkirsti kelią platesnio masto karui.

„Negalime leisti Ukrainai žlugti, nes jei taip nutiks, yra didelė tikimybė, kad Amerika turės įsivelti į konfliktą – ne tik mūsų pinigais, bet su mūsų kariais“, –  interviu CBS sakė H. Jeffriesas.

H. Jeffriesas paaiškino manantis, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas siekia atkurti Sovietų Sąjungą ir tai kels grėsmę NATO sąjungininkėms. V. Putino invazija į kaimyninį Sakartvelą tuo nesibaigė, pabrėžė jis, taip pat ir Krymo užėmimas Rytų Ukrainoje.

[Vokietija] Tik 21,59€! Portabili dujinė viryklė mėgstantiems ilsėtis gamtoje. Ribotas kiekis
2380 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

„Ar mes tikime, kad tokios nuoseklios agresijos akivaizdoje, jei leisime Vladimirui Putinui pasiekti sėkmę Ukrainoje, jis  sustos tik Ukrainoje? Žinoma, ne“, – sakė H. Jeffriesas.

„Respublikonų partijoje auga V. Putinui palanki frakcija, kuri nenori remti Ukrainos ir kažkodėl tiki, kad Rusija nėra Jungtinių Amerikos Valstijų priešas“, – sakė H. Jeffriesas.

 

Jis kalbėjo apie Ukrainos kariuomenės gebėjimą sulaikyti Rusijos pajėgas daugiau nei dvejus metus.

„Tai buvo strateginė sėkmė pagal bet kokį apibrėžimą“, – sakė H. Jeffriesas. „Taigi tie, kurie nori įtikinti Amerikos žmones, kad Ukrainos pastangos buvo nesėkmingos, skatina Vladimiro Putino propagandą, nes faktai byloja visiškai priešingai, todėl mums svarbu užbaigti darbą. Tai Churchillio ar Chamberlaino momentas.“

Praėjusį mėnesį Kongresas patvirtino ilgai lauktą įstatymo projektą dėl 61 milijardo JAV dolerių karinės ir humanitarinės pagalbos skyrimo Ukrainai. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(2)
(59)

Komentarai ()