[ŽT] „Viskas užminuota ir įtvirtinta.“ Ekspertas skelbia neįtikėtiną dalyką  ()

Ekspertas pabrėžė, kad rusai tikrai gali griebtis bet ko.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-10 [ŽT] „Viskas užminuota ir įtvirtinta.“ Ekspertas skelbia neįtikėtiną dalyką  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas Petro Černikas patikino, kad rusai neturi pakankamai pajėgų Charkivui pulti. Tuo pat metu pačiame pasienyje viskas užminuota ir įtvirtinta, praneša „Unian“.

„Norint sąlyginai šturmuoti Charkivą, Rusijai reikia mažiausiai 100 tūkst. korpuso tik viena kryptimi, o ne palei visą Kyjivo, Sumų ir Charkivo sričių pasienio liniją. Mažiau negali būti, nes tai 40 kilometrų, per kuriuos reikia eiti kaunantis“, – sakė jis televizijos kanalo „Espresso“ eteryje.

[Vokietija!] 1500W nešiojamas garinis valymo aparatas. Išvalysite ten, kur atrodė neįmanoma!
2285 6

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos, greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

Černikas pabrėžė, kad negalima nuvertinti priešo, nes rusai iš tiesų gali griebtis bet ko. Tačiau teigti, kad Sumai ir Charkivas bus galutinai užpulti, yra neteisinga, sakė Černikas.

 

„Jie per mažąją Avdijivką ėjo 10 metų, tai iki 8 kilometrų, ne daugiau. Iš tiesų jie užėmė Bachmutą, bet toliau Bachmuto nenuėjo. Taktinės aukštumos, kaip priklausė mums, taip ir priklauso. Rusai turi tam tikrų taktinių laimėjimų, pasistūmėdami tik kelis šimtus metrų. Tad kaip 35 000 karių su tokiomis pajėgomis gali nueiti 40 kilometrų? Mano supratimu, tai nesąmonė. Kartu iš bepročių galima tikėtis bet ko, jie gali smogti“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(129)
(5)
(124)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: