[ŽT] Šokiruojantys vadų veiksmai. Skelbiama, kas nutiko visam žvalgybos būriui (Video)  ()

Buvo išsiųsti be tinkamo apmokymo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų žvalgų dalinys pateko į nelaisvę dėl savo vadų veiksmų, kurie pasiuntė karius į gerai įtvirtintas Ukrainos kariuomenės pozicijas pasienyje su Charkivo sritimi. Remiantis gauta informacija, ukrainiečiai paėmė į nelaisvę visą 139-ojo atskirojo motorizuotųjų šaulių bataliono žvalgybos būrį. 

„Telegram“  kanalas „Ukraina 365“ paskelbė rusų kariškių apklausos vaizdo įrašą, kuriame jie pasakojo, kad jų žvalgybos būrį vadai išsiuntė šturmuoti Ukrainos įtvirtinimų be tinkamo apmokymo, palaikymo ir aprūpinimo. Puolimas baigėsi nesėkme: dėl nepavykusio bandymo pulti dalis grupės žuvo, o tie, kuriems labiau pasisekė, pateko į ukrainiečių nelaisvę. Vienas iš sulaikytų pareiškė norą prisijungti prie rusų sukilėlių iš „Rusijos savanorių korpuso“. 

[Vokietija] Aukščiausios klasės 100W sulankstoma, portabili saulės panelė! Nuostabus daiktas patogioms kelionėms ir žygiams. Ribotas kiekis („Pegiant MItos PV100“)
4841 4

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

 

Kiti bus išsiųsti į Ukrainos karo belaisvių stovyklą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(126)
(0)
(126)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: