[ŽT] Tai bus dar neregėtos galios naikintuvai. Atvyksta ypatinga dovana nuo prancūzų  ()

Prancūzai Ukrainai ruošia kai ką ypatingo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-18 [ŽT] Tai bus dar neregėtos galios naikintuvai. Atvyksta ypatinga dovana nuo prancūzų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip LCI laidos metu pristatė Prancūzijos Nacionalinės asamblėjos Nacionalinės gynybos ir ginkluotųjų pajėgų komisijos pirmininkas Thomasas Gassilloudas, Paryžius padės Ukrainai tiekdamas įrangą ir teikdamas techninę paramą.

[Vokietija!] Fantastiškos kainos belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys - nuostabus daiktas automobiliui ir namams. Ribotas kiekis
3960 7

Puiki kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

Vienas iš aspektų – Ukrainai skirtų lėktuvų F-16A/B MLU pritaikymas gabenti tiksliąsias „oras-žemė“ bombas „AASM Hammer“ – itin veiksmingą sistemą, galinčią užtikrinti ypatingą tikslumą ten, kur JDAM-ER bombos negali padėti.

Ukrainiečiai naudoja MiG-29 ir Su-27 lėktuvus, kurie gabena prancūziškas bombas, tačiau lauko improvizacija toli gražu nėra visavertė integracija, leidžianti išnaudoti visą ginklo potencialą. Tai taip pat labai įdomus įvykis, nes prancūzai labai nenoriai integruodavo savo ginklus į JAV pagamintus orlaivius ir paprastai siūlydavo juos įsigyti tik sukomplektuotus su savo orlaiviais. Pragaras užšalo, komentuoja „Wirtualna Polska“ žurnalistai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(142)
(3)
(139)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()