„Tai tęsis visą vasarą.“ Būkite budrūs! Ką paleidžia Rusija  ()

„Tai tęsis visą vasarą.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainoje tęsiasi antroji Rusijos dezinformacijos banga apie valdžios „neteisėtumą“.

Tai per teletoną pareiškė Kovos su dezinformacija centras prie Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos vadovas Andrijus Kovalenko.

Paleidžiamas naujas informacinis monstras. „Tai tęsis visą vasarą. Atsiranda krūva „TikTok“ puslapių ir „Telegram“ kanalų, raginančių gegužės 20 d. eiti į mitingus. Šie kanalai yra feikiniai, dažniausiai juose yra 1-2 vaizdo įrašai, kurie platinami per rusiškus „Telegram“ kanalus. Puslapių kūrėjai yra įsikūrę už Ukrainos ribų. Vyksta intensyvus darbas, jie blokuojami“, – sakė Kovalenko.

[Vokietija] Fantastiški 21V suktukai-grąžtai tik 29€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 25+3 padėtys ir kt.
4115 5

Nuostabai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

Jis taip pat pažymėjo, kad šiomis dienomis Rusijos Federacija planuoja išvesti žmones į gatves, už tai žada mokėti pinigus. „Jie bandys įgyvendinti kažkokį paveikslą, kad jie ateitų į Maidaną, pastovėtų, žada mokėti nuo 100 grivinų (2 eurai – Red.) per valandą. Tai yra visiškai dirbtinė operacija. Rusijos tikslas yra sukurti vaizdą, kad Zelenskis (Volodymyras Zelenskis – Red.) yra neteisėtas prezidentas, su kuriuo ateityje neįmanoma derėtis“, – sakė Kovalenko.

 

Anot jo, Rusija tezę apie Zelenskio ir valdžios neteisėtumą sieks propaguoti ne tik tarp Ukrainos auditorijos, bet ir tarp Kyjivo partnerių Vakaruose.

Būkite budrūs!. „Šios žinutės jau X tinkle. Ten taip pat rašoma apie Putino teisėtumą ir Ukrainos vyriausybės neteisėtumą, be to, jie taip bando sutrikdyti pasaulio viršūnių susitikimą, kuris vyks Šveicarijoje. Neva, ko ten važiuoti, jei Zelenskis yra neteisėtas“, – pažymėjo Kovalenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(57)
(-53)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: