[ŽT] Sunkioji Europos brigada. Gali prasidėti labai įdomūs įvykiai  ()

Lenkija vėl drebina Europą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkijos užsienio reikalų ministras Radoslawas Sikorskis pasiūlė sukurti Europos Sąjungos „sunkiąją brigadą“, kuri leistų greitai reaguoti į bet kokias grėsmes Europai.

Interviu „TVP World“ jis pažymėjo, kad ES reikia didinti savo pajėgumus įvairiose srityse. Visų pirma – gynybos, kibernetinio saugumo kryptimis ir plėtoti savo „kietuosius“ atgrasymo pajėgumus.

[Vokietija] Tik 21,59€! Portabili dujinė viryklė mėgstantiems ilsėtis gamtoje. Ribotas kiekis
2663 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

„Pritariu ES sunkiosios brigados sukūrimui, kuri leistų nedelsiant reaguoti, kad nereikėtų prašyti JAV (pasidalyti) savo ištekliais bet kokios ekstremalios situacijos mūsų kaimynystėje atveju. Įvykiai Balkanuose ar Šiaurės Afrikoje yra pavyzdžiai situacijų, kai Europa neturėtų kreiptis į Jungtines Valstijas“, – sakė ministras.

 

R. Sikorskis taip pat sakė, kad Rusijos invazija į Ukrainą „išgąsdino europiečius ir parodė jiems, kad Europa negali būti beginklė“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(218)
(8)
(210)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()