[ŽT] Riebus fiasko. „13 km nuo fronto linijos.“ Kas nutiko Putino kariams  ()

Okupantai smarkiai suklydo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė patyrė didžiulį fiasko Zaporižios kryptimi. Dėl įgulos veiksmų buvo prarastas savaeigis raketinis kompleksas „Buk-M1“. Išsamią informaciją ir nuotraukas gegužės 8 d. paskelbė Rusijos „Telegram“ kanalas „Dosje špiona“.

Pranešama, kad incidentas įvyko netoli okupuoto Pologi kaimo Zaporižios srityje, maždaug už 13 km nuo fronto linijos„Dėl įgulos padarytos klaidos mašina pradėjo degti. Ugnis apėmė visą įrenginį, todėl užtaisas sprogo", – pranešė Rusijos šaltinis. 

[Vokietija] Tik 21,59€! Portabili dujinė viryklė mėgstantiems ilsėtis gamtoje. Ribotas kiekis
2663 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

Rusiškojo „Buk“ 9A39 paleidimo-užtaisymo įrenginys buvo visiškai sunaikintas. Pasak „Telegram“ kanalo, klaidą padarė okupantai iš Rusijos armijos 71-osios priešlėktuvinių raketų brigados, dislokuotos Amūro srityje. Sprendžiant iš paviešintos medžiagos, įrenginio sutaisyti nebeįmanoma. Vieno Buk-M1 komplekso kaina yra maždaug 40 mln. dolerių. 9A39 paleidimo įrenginys yra viena iš penkių šio komplekso dalių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(286)
(8)
(278)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()