Nerealu! „1400 kilometrų nuo Ukrainos sienos.“ Spec. tarnybos sveikina (Video)  ()

Rusijos naftos perdirbimo potencialas naikinamas toliau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos specialiosios tarnybos pasveikino Rusijos vadovybę Pergalės dienos proga. Gegužės 9 dieną atakos dronai smogė naftos perdirbimo gamyklai Baškirijoje, kuri yra už 1400 kilometrų nuo Ukrainos sienos.

Tęsiamas sistemingas Ukrainos specialiųjų tarnybų darbas siekiant sunaikinti Rusijos naftos perdirbimo potencialą. Gegužės 9-osios popietę keli atakuojantys dronai pasiekė Salavato mieste esančią naftos perdirbimo gamyklą „Salavatnefteorgsintez“.

[Vokietija] Fantastiški 21V suktukai-grąžtai tik 29€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 25+3 padėtys ir kt.
3963 5

Nuostabai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

Atkreipkite dėmesį, kad ši Baškirų naftos perdirbimo gamykla gali gaminti benziną, dyzelinį kurą, butilo alkoholį, polietileną ir akrilatus.

„Šiandien, apie 13 val., dronas užpuolė Salavato miesto pramoninę zoną, po kurio smūgio vienos iš „Gazprom Neftechim Salavat“ įmonės teritorijoje pasirodė dūmai“, – sakė Baškirijos Respublikos vadovas Radijus Chabirovas.

 

Vietos gyventojai praneša, kad tai buvo ne tik „dūmai“. Jie teigia, kad įmonės patalpose kilo ir gaisras. Jie taip pat skelbia medžiagą, kurioje rodomas vienas iš Ukrainos dronų kuris savo išvaizda primena lengvą orlaivį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(157)
(1)
(156)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: