Pagaliau! „Mes gauname informaciją. Turime nulenkti galvą prieš savo pėstininkus.“ Kas vyksta (Video)  ()

„Ir šiandien jų puolimas buksuoja.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Situacija Časiv Jaro rajone (Bachmuto kryptis – red.), taip pat Lymano kryptimi, rodo pirmuosius bandymus stabilizuoti frontą. Tai paskelbė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Olegas Ždanovas interviu su Jevhenija Kutnova „YouTube“ kanalui „Fabrika novin“.

„Lymanas. Čia turime nulenkti galvą prieš savo pėstininkus. Ten taip viskas suorganizuota, taip efektyviai sutvarkyta karių valdymo sistema, kad mūsų pėstininkai turi tam tikrą sėkmę. Ten yra palankių mums rezultatų“, – sakė karo ekspertas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Monitorių šviesų juostos, ventiliatoriai, galingi jump starteriai, planšetės ir kt. (Video)
2462 9

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „POPDEER PD-J01“ - 20000mAh, iki 2500A jump starteris

2) „BlitzWolf BW-CML2 Air“ - monitoriaus šviesos juosta

3) „Violent Wind Fan“ - portabilus, įkraunamas ventiliatorius

4) „N-One NPad Plus“ - 16+128GB, 10,4 colių 2K ekrano Android 13 planšetė

5) „Drillpro“ - 18V akumuliatorinis kampinis šlifuoklis, be baterijų

6) „Foursun“ - 4in1 jump starteris su oro kompresoriumi

Išsamiau

Kalbant apie Časiv Jarą, būtent nuo čia prasidėjo Rusijos puolimo buksavimas Donecko kryptimi, mano Ždanovas. Anot pulkininko, rusai, supratę, kad Časiv Jaro kaktomuša nepaims, bandė pulti šiaurėje (Rytų fronte – red.), tačiau sėkmės nepasiekė. Ten įsibrovėliai šiek tiek pažengė į priekį, tačiau jiems buvo suteiktas vertas atkirtis, po kurio jie suaktyvėjo Ivanivskės, Andrijivkos, Kliščijivkos srityje, tai yra, pietiniame flange, bet vėlgi jiems nieko nepavyko.

 

„Ir šiandien jų puolimas buksuoja, sakyčiau, kad Bachmuto operatyvinėje kryptyje galime kalbėti apie pirmuosius bandymus stabilizuoti frontą, ypač dabar, nes mes gauname informaciją iš savo karių, kad pagaliau atsinaujina priešpriešinė kova ir mūsų artilerija didina savo pajėgumus“, – pažymėjo Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(189)
(4)
(185)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: