Lavrovas pavėlavo. „Britų ginklai jau rusų teritorijoje“  (2)

Akivaizdus Jungtinės Karalystės cinizmas.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Vilkasss (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/illustrations/ai-generated-missile-flight-8697466/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Grigorijus Tamaras sakė, kad Putinas pajėgus sustabdyti atakas Rusijos Federacijos teritorijoje. 

Jeigu Rusijos valdžia nuspręs atitraukti savo kariuomenę prie linijos, kurios buvo 2022 m. vasario 24 d. ir tada sutiks sėsti prie derybų stalo su Ukraina, atakos į jos teritoriją bus nedelsiant nutrauktas, sako Grigorijus Tamaras. Kartu karo ekspertas mano, kad Lavrovo grasinimai atsakyti į Jungtinės Karalystės suteiktą leidimą Ukrainai savo raketomis bombarduoti karinius objektus Rusijoje yra pavėluoti, nes tai jau seniai vyksta.

Grigorijaus Tamaro interviu galite pažiūrėti „YouTube“.

Patyręs Izraelio kariškis į klausimą, ar tikėtina, jog Rusija įvykdys savo grasinimus ir smogs Jungtinės Karalystės kariniams objektams, atsakė: „Tikrai ne, ir tai yra pirmas dalykas. Antras dalykas – akivaizdus britų cinizmas, kad jie pripažino ukrainiečių teisę atakuoti Rusiją. Taigi savaime suprantama: ne Ukraina prieš dvejus metus užpuolė Rusiją, Rusija užpuolė Ukrainą, ir ukrainiečiai ginasi. Kalbama ne apie tai, kad galima bombarduoti gyvenamuosius rajonus, bet ukrainiečiai to nesiekia, o smogiate į karinę infrastruktūrą ir naftos perdirbimo objektus.“

[Pasaulinė premjera!] Iš EU su kuponais naujausi „Xiaomi“ ekosistemos vaizdo projektoriai. Tik nuo 59€ ir įspūdingos galimybės (Video)
2958 4

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Galioja tik iki 2024-05-16!

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

2 metų garantijos

1) „Wanbo Mozart 1 Pro“ - LCD projektorius, 1080P, 900 ANSI, Android TV 11, Netflix ir Widevine DRM L1 sertifikatai

2) „Wanbo T2 Max NEW“ - puikus Android vaizdo projektorius tapo dar geresnis

3) „Wanbo X5“ - puikios kokybės vaizdo projektorius

4) „Wanbo MINI“ - tik 59€ už 1080P vaizdo projektorių

Išsamiau

„Noriu nuliūdinti rusus: Britų ginklai jau rusų teritorijoje. Didžiosios Britanijos ginklai jau smogia Rusijos Federacijos teritorijai, todėl jie šiek tiek pavėlavo su savo grasinimais. Noriu pasakyti, kad ginklų panaudojimas tik didės", – perspėjo rusus Grigorijus Tamaras. 

 

Tada karo ekspertas įvardijo sąlygą, kuriai esant smūgiai Rusijos teritorijoje būtų nutraukti: „Manau, kad šiuo atžvilgiu rusų laukia tolesni nemalonūs siurprizai. Atakos gali būti nutrauktos, jei vienašališkai Rusijos armija būtų atitraukta prie 2022 m. vasario 24 d. linijos ir pradėtos derybos konfliktui išspręsti. Manau, kad tuomet visi smūgiai Rusijos teritorijoje tą pačią sekundę bus nutraukti.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(320)
(6)
(314)

Komentarai (2)