„Tai ginklai ar metalo laužas?“ „Nereali“ parama. Rusus apgaudinėja net pagrindinis sąjungininkas  ()

Gauta parama gerokai nuvylė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiaurės Korėja jau ne tik remia Rusiją artilerijos sviediniais. Kyjivo generalinė prokuratūra apskaičiavo, kad per vykstantį karą rusai panaudojo mažiausiai 50 Šiaurės Korėjoje pagamintų balistinių raketų. Tačiau paaiškėjo, kad daugelis jų nepasiekė numatytų taikinių, rašo „Wirtualna Polska“.

Ilgesnį laiką Pchenjanas tiekė Maskvai 152 mm ir 122 mm kalibro artilerijos sviedinius. Tačiau nuo 2024 m. pradžios taip pat užfiksuota atakų naudojant Šiaurės Korėjoje pagamintas balistines raketas. Išanalizavus nuolaužas buvo padaryta išvada, kad tai buvo balistinės raketos KN-23 ir KN-24.

[Vokietija!] 1500W nešiojamas garinis valymo aparatas. Išvalysite ten, kur atrodė neįmanoma!
2377 6

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos, greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

Jos yra pavojingi ginklai, tačiau praktikoje dažnai nepasiteisina. Ekspertai ir karo analitikai jau yra atkreipę dėmesį, kad Šiaurės Korėjos ginkluotė yra pasenusi ir dažnai labai netiksli. Tai patvirtina ir minėtų balistinių raketų naudojimas. Kaip paskelbė Kyjivo generalinė prokuratūra, beveik pusė jų sprogo ore ir nepasiekė tikslo. Šių metų vasarį viena balistinė raketa KN-23 nukrito miške Kyjivo regione, nors jos taikinys tikriausiai buvo kitas. Tai ginklai ar metalo laužas, kelia klausimą „Wirtualna Polska“.

 

Tačiau rusams tai vis tiek yra labai didelė pagalba. Mat jie stato ne ant kokybės, o ant kiekybės. Dėl Pchenjano paramos jie gali surengti kur kas daugiau atakų nei ukrainiečiai, kurie susiduria su dideliu amunicijos trūkumu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(3)
(45)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: