„Mes pririšome Ukrainos kariams vieną ranką už nugaros!“ Šokiruojantis prisipažinimas iš Europos  ()

Šalis ukrainiečių galimybes iš esmės padarė „asimetrines“, tai yra, neparitetines.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina negauna pakankamai ginklų iš Vokietijos. Vokietija jų tyčia tiekia tik tiek, kiek užtenka palaikyti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojus, bet jiems nesudaromos lygios sąlygos su rusais.

Politikos mokslų profesorius Herfriedas Münkleris iš Humboldto universiteto Berlyne tai pasakė per pokalbių laidą televizijos kanale ZDF, rašo „Bild“.

„Duodama tik tiek ginklų, kad ukrainiečiai nesitrauktų ir galėtų išlaikyti savo pozicijas. Mes pasakėme, kad  aprūpinsime tam tikrais ginklais, bet jie negali būti panaudoti prieš Rusiją. Mes specialiai sudarėme ukrainiečiams nelygias galimybes“, – kalbėjo profesorius.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas! Tik 55€ už akumuliatorinį „Geevorks“ pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
3309 3

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Jo nuomone, Vokietija „pririšo kovotojams vieną ranką už nugaros“.

„Mes kariaujame su Rusija sankcijomis, kurių tikslas yra užtikrinti, kad rusų iškeltas kardas iškristų iš jų rankų. Bet to neįvyks“, – kalbėjo politologas.

 

Jis pabrėžė, kad Ukraina turi didinti savo gynybinį pajėgumą.

O V. Putinas prieitų prie išvados: net jei kariausiu šį karą dar 3-4 metus, jo nelaimėsiu, savo tikslų nepasieksiu. Jeigu V. Putinui teks kariauti dar 3-4 metus, jis susidurs su esminėmis finansinėmis ir ekonominėmis problemomis“, – pabrėžė profesorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(0)
(17)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()