[ŽT] „Bijo būti nevykėliu.“ Gali būti sensacija. Gali leisti tai, ko neleido Bidenas  ()

Iki 2025 metų pradžios Ukraina gali atsidurti ant pralaimėjimo slenksčio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Wall Street Journal“ teigimu, jei Donaldas Trumpas laimės rinkimus, jo baimė būti įvardytam nevykėliu gali paskatinti JAV prezidentą rinktis vieną iš dviejų scenarijų – konfrontacija gali tiesiog tęstis kaip anksčiau, arba valstijos į ją gali kur kas labiau įsitraukti.

[Vokietija!] 1500W nešiojamas garinis valymo aparatas. Išvalysite ten, kur atrodė neįmanoma!
2377 6

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos, greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

Pirmasis variantas yra kurso tęsinys. Bijodamas pralaimėjimo, D. Trumpas galėtų išlaikyti J. Bideno administracijos  politiką Ukrainos atžvilgiu, atsisakydamas stumti ją į derybas ir toliau teikti įvairaus pobūdžio karinę pagalbą.

Jis gali leisti tai, ko neleido Bidenas. Antrasis scenarijus – nuolatinis eskalavimas. Reaguodamas į situaciją mūšio lauke, D. Trumpas galėtų pakeisti JAV apskaičiavimus ir parūpinti Ukrainai ginklų sistemas, kurių J. Bideno administracija nenorėjo leisti. Jis gali leisti Kyjivui naudoti JAV tiekiamus ginklus Rusijos teritorijoje.

 

Anksčiau Ukrainos kariškiai teigė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos stumiamos į pralaimėjimą kare, ir tai įvyks, jei nebus vykdoma visapusiška žmonių ir išteklių mobilizacija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(5)
(49)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()