„Smogs per kelias minutes.“ NATO šalis ruošiasi karui su Rusija. „Jau dabar daro viską“  (1)

Galės smogti per kelias minutes.


Jurijus Švecas
Jurijus Švecas
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=tiPKOtE_Vbw

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs sovietų žvalgybos karininkas įvardijo NATO šalį, kuri „ruošiasi iš tikrųjų kariauti“ su Rusija, ir tai nėra Prancūzija.

Kol V. Putinas gąsdina Vakarų šalis karu, kai kurios iš jų ruošiasi galimam Rusijos puolimui, sako Jurijus Švecas. Karo ekspertas kaip pavyzdį pateikė Suomiją, kuri tik neseniai įstojo į NATO, tačiau jau dabar daro viską, kad jokie agresyvūs Rusijos veiksmai jos neužkluptų nepasiruošusios.

Buvęs sovietų žvalgybos karininkas sako, kad ši Šiaurės Aljanso šalis negaišta laiko ir aktyviai ruošiasi gintis nuo Rusijos kariuomenės, jei iškiltų toks poreikis: „Suomija nusprendė karinių veiksmų atveju perkelti savo bazes ir brangią, svarbią bei didelių gabaritų karinę įrangą už šalies ribų (į Švediją ir Norvegiją), toliau nuo sienų su Rusijos Federacija, kad Rusijos tolimojo nuotolio raketos negalėtų viso to sunaikinti staigiu smūgiu. Tai reiškia, kad suomiams įstojimas į NATO yra ne teorija, o praktika, t. y. jie rodo, kad įstojo į Šiaurės Atlanto aljansą ne tam, kad jiems būtų taikomas penktasis straipsnis, bet kad jie iš tikrųjų ruošiasi karui.“

[Vokietija] Būtinas rinkinukas! Tik 55€ už akumuliatorinį „Geevorks“ pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
3077 3

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

 

„Kiek suprantu, bent jau taikos metu, nesant karinių veiksmų iš Rusijos Federacijos pusės, Suomija veiks kaip logistikos centras, kurios greitkeliai bus naudojami kaip pakilimo takai F-35 naikintuvams, galintiems nešti branduolinį ginklą, taip pat Švedijos naikintuvams. Manau, kad tai labai teisingas sprendimas, nes F-35 perskristi ir smogti iš Suomijos teritorijos galės per kelias minutes“, – pabrėžė Jurijus Švecas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(133)
(2)
(131)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: