Likimas pakibo ant plauko. Kas gresia didiesiems miestams (Video)  ()

Časiv Jaro likimas yra strategiškai svarbus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-11 Likimas pakibo ant plauko. Kas gresia didiesiems miestams (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų sėkmė vienoje iš krypčių yra didelė, bet nenaudinga, tačiau mažiausiai 4 didelių miestų likimas priklauso nuo mūšio dėl Časiv Jaro, todėl jo likimas yra strategiškai svarbus.

Taip mano Rusijos ir Ukrainos karo veteranas, buvęs bataliono „Aidar“ kuopos vadas, Nacionalinio Antarkties mokslo centro direktorius Jevgenijus Dikijus. Savo nuomonę jis išsakė per „Radio NV“.

„Rusų puolimas tęsiasi visoje fronto linijoje. Jie pasiekė tam tikrų laimėjimų ne tik Donecko srityje. Priminsiu, jog prieš porą dienų praradome dar vieną kaimą, Kupjansko kryptimi Charkivo srityje... Pagrindiniai rusų pasiekimai yra Donecko srityje..., ten jie deda beveik didžiausias pastangas ir, žinoma, labai stengiasi užimti Časiv Jarą“.

[Vokietija!] 1500W nešiojamas garinis valymo aparatas. Išvalysite ten, kur atrodė neįmanoma!
2285 6

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos, greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

J. Dikijus dar kartą pabrėžė, kad būtent ši gyvenvietė yra strategiškai svarbi visai Donecko sričiai: „Todėl dabar dėl jos vyksta įnirtingiausios kovos“.

Jis pridūrė, kad RF pagerino savo karių būklę, palyginti su 2022 m., karinio pasirengimo lygis pakilo.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras, 3-iosios specialiosios brigados vado pavaduotojas Maksimas Žorinas mano, kad dabar fronte iš tiesų yra bene grėsmingiausia padėtis nuo plataus masto karo pradžios.

 

Jis pažymėjo, kad 2022 metais matėme nešiuolaikinę Rusijos kariuomenę, „čmo“ ir nepakankamą kaičių kovinės patirties turinčių karininkų. Tačiau šiandien prieš mus visai kitokia armija, nes priešas mokosi ir tobulėja.

Anot M. Žorino, Ukraina prarado daug laiko, atidėjo mobilizaciją, o priešas tuo metu ruošėsi naujam puolimui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(7)
(32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: