[ŽT] „24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę.“ Panašu į Antrąjį pasaulinį karą  (1)

Neguodžianti karo analitiko prognozė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ir Ukrainos karo veteranas, buvęs bataliono „Aidar“ kuopos vadas Jevhenas Dykijus interviu laikraščiui „Ukrainska pravda“ kritikavo žiniasklaidos erdvėje dažnai pasirodantį terminą „paaštrėjimas“.

„Dabartiniame kare nėra sąvokos „paaštrėjimas“, nes niekas nesiliauja. Šiuo metu, kai kalbu, kažkas atremia atakas, kažkas yra apšaudomas artilerija ir aviacinėmis bombomis. Ir tai vyksta 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. Tęsiasi vienas ištisinis „paaštrėjimas“, prasidėjęs 2022 m. vasario 24 dieną“, – savo požiūrį išsakė ekspertas. 

[Vokietija] Būtinas rinkinukas! Tik 55€ už akumuliatorinį „Geevorks“ pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
3340 3

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Be to, karo veiksmų intensyvumas visus šiuos metus tik didėja, pabrėžė Dykijus, ir pridūrė, kad tokia tendencija tęsis dar ilgai, nes tai nėra toks karas, kuriame po truputį lengvėja. Tai labiau panašu į Antrąjį pasaulinį karąkur iki pat karo pabaigos visą laiką buvo tik sunkiau, kol galiausiai viena pusė pralaimėjo. 

 

„Vieni sunkiausių mūšių vyko paskutinėmis dienomis prieš Vokietijai pasiduodant, taigi čia tokia logika. Visą laiką darosi tik sunkiau“, – nelinksmą prognozę pateikė karo analitikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(1)
(27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: