[ŽT] „Tai yra visiškas kliedesys.“ Išaiškėjo didžiausia rusų apgaulė. „Juos siunčia į vieną pusę“  ()

Rusijos pajėgos bando šturmuoti Robotynę Zaporižios regione. Rusai atakuoja nedidelėmis grupėmis, nenaudodami šarvuočių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos „Spartan“ brigados 3-iojo operatyvinio bataliono vadas pulkininkas leitenantas Oleksandras Bukataras teigia, kad Robotynėje „situacija įtempta, priešas nuolat bando šturmuoti ir internete praneša, kad kontroliuoja Robotynę“. „Tai yra visiškas kliedesys“, – patikino Bukataras.

Anot jo, rusai iš mūšio lauko neevakuoja nei žuvusiųjų, nei sužeistųjų. „Sako, kad savų neapleidžia, bet tai yra jau seniai patvirtintas mitas. Nes jie palieka net sužeistuosius. Jie nevykdo jokios evakuacijos, žmones siunčia į vieną pusę“, – pridūrė Bukataras.

[Vokietija] Tik 21,59€! Portabili dujinė viryklė mėgstantiems ilsėtis gamtoje. Ribotas kiekis
2663 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

Oleksandras Bukataras teigia, kad pastaruoju metu rusai pradėjo aktyviai naudoti dronus su naktinio matymo įranga. „Jie veikia vidury nakties arba auštant. Technika jau kurį laiką nenaudojama, nes visi bandymai buvo bergždi. Tai pasiekė tašką, kad šturmams buvo naudojami „Uralai“, kurie buvo pridengti tinklu nuo dronų. Rusai taip pat pradėjo naudoti BMP-1 ir MT-LB. Tai yra sena technika. Norime tikėti, kad taip yra dėl technikos trūkumo“, – pridūrė Bukataras.

(63)
(1)
(62)

Komentarai ()

Susijusios žymos: