Rusų prasiveržimas Charkive. Žaibiškas atsakas iš JAV. Skubos tvarka į Ukrainą siunčia kai ką nerealaus  ()

Ši pagalba apima raketas „Patriot“ ir „Stinger“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-11 Rusų prasiveržimas Charkive. Žaibiškas atsakas iš JAV. Skubos tvarka į Ukrainą siunčia kai ką nerealaus  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV patvirtino naują 400 milijonų dolerių vertės karinės pagalbos paketą Ukrainai po to, kai Rusija pradėjo puolimą Charkivo srityje, teigiama Baltųjų rūmų pranešime.

Naujoji pagalba apima „Patriot“ raketas, priešlėktuvines raketas „Stinger“, kovos mašinas „Bradley“, nuo minų apsaugotas transporto priemones ir „Javelin“ sistemas, anonimiškai „Politico“ sakė JAV pareigūnai.

[Vokietija] Tik 21,59€! Portabili dujinė viryklė mėgstantiems ilsėtis gamtoje. Ribotas kiekis
2679 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

Ukraina susitiko su Rusijos okupantais Charkivo fronte, „mūsų kariuomenė, brigados ir artilerija“, gegužės 10 d. sakė V. Zelenskis ir pridūrė, kad šalies sąjungininkai turėtų paspartinti ginklų tiekimą. Ukrainos gynybos ministerija paskelbė, jog skubiai siunčia atsarginius dalinius į Charkivo sritį, kad padėtų atremti Rusijos puolimą.

 

JAV slapta išsiuntė daug ilgo nuotolio ATACMS raketų į Ukrainą po to, kai buvo pristatytos panašaus nuotolio raketos iš JK ir Prancūzijos. Be to, Vokietijos gynybos ministras Borisas Pistoriusas paskelbė, kad jo vyriausybė atsiųs dar tris HIMARS sistemas į Ukrainą.

Tačiau Ukrainos pareigūnai, įskaitant V. Zelenskį, teigia, kad jos partneriai vėluoja pristatyti ginklus, nepaisant ankstesnių pažadų, o tai ypač svarbu vykstant naujam Rusijos puolimui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(311)
(14)
(297)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()