„Per artimiausius du mėnesius.“ Tai nulems visą karo eigą. Generolas skelbia pagrindinį taikinį  ()

Rusija vasaros puolimui potencialiai surinktų 100 000 karių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-11 „Per artimiausius du mėnesius.“ Tai nulems visą karo eigą. Generolas skelbia pagrindinį taikinį  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija neatsisakė savo ambicijų galiausiai užimti Kyjivą, sakė Ukrainos sausumos pajėgų vadovas generolas leitenantas Oleksandras Pavliukas, rašo „The Economist“.

Šiuo metu generolas dalyvauja dešimtyje naujų Rusijos puolimui besiruošiančių brigadų, kurių dalis bus dislokuota apsaugoti sostinei. Nors daugelis mano, kad karių trūkumas yra pagrindinė grėsmė Ukrainos pajėgoms, O. Pavliukas teigė, jog šaliai labai reikia artilerijos ir šarvuočių bei vakarietiškų oro gynybos sistemų.

[Pasaulinė premjera!] Iš EU su kuponais naujausi „Xiaomi“ ekosistemos vaizdo projektoriai. Tik nuo 59€ ir įspūdingos galimybės (Video)
3072 4

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Galioja tik iki 2024-05-16!

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

2 metų garantijos

1) „Wanbo Mozart 1 Pro“ - LCD projektorius, 1080P, 900 ANSI, Android TV 11, Netflix ir Widevine DRM L1 sertifikatai

2) „Wanbo T2 Max NEW“ - puikus Android vaizdo projektorius tapo dar geresnis

3) „Wanbo X5“ - puikios kokybės vaizdo projektorius

4) „Wanbo MINI“ - tik 59€ už 1080P vaizdo projektorių

Išsamiau

Ukraina taip pat tikisi šiais metais gauti naikintuvus F-16, kurie suteiks didelį psichologinį postūmį tiek kariuomenei, tiek gyventojams ir galbūt padės šaliai atstumti Rusijos lėktuvus nuo savo sienų.

„Kyjivo gynyba tebėra vienas iš mūsų pagrindinių rūpesčių, kad ir kaip sunku būtų rytuose. Tai Ukrainos širdis, ir mes žinome, kad sostinės gynyba ateityje vaidins pagrindinį vaidmenį“, – tvirtino generolas.

 

Generolas O. Pavliukas numato, kad kritinė karo fazė prasidės per artimiausius du mėnesius. Amerikiečių pagalbai pamažu pasiekiant priešakines linijas, Rusijos vadai dislokuoja visus turimus kovinius išteklius, kad kovotų su išsekusiomis ir nepakankamai aprūpintomis Ukrainos pajėgomis. Generolas pabrėžia, jog Rusija žino, kad per artimiausią mėnesį ar du atvyks didelis ginkluotės antplūdis, kuris gali pakreipti situaciją Ukrainos naudai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(4)
(57)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: