Nufilmavo rusų sandėlius. „Tai jau prasidėjo.“ Skelbiama, ką ten pamatė (Video)  ()

„Nepriklausomi analitikai filmavo rusų sandėlius.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Azerbaidžano karo analitikas Agilas Rustamzade interviu internetinio leidinio GORDON įkūrėjui Dmitrijui Gordonui sakė, kad šiuo metu nemato Rusijos armijos kovinių pajėgumų padidėjimo kare prieš Ukrainą.

Žurnalistas paklausė Rustamzades, kaip jis vertina Rusijos Federacijos agresoriaus karinį potencialą – ar jis auga, ar „krenta“.

„Kalbant apie karinę techniką, jie negali nuolat kompensuoti savo nuostolių, kuriuos ukrainiečiai jiems padaro per mėnesį. Nepriklausomi analitikai filmavo jų sandėlius [rusiškos technikos]... Dar trys ar keturi mėnesiai – nieko ten neliks... Dabar jie turi labai didelių problemų su pėstininkų kovos mašinomis. Jų trūksta, tai jau prasidėjo“, – atsakė karo analitikas.

[Vokietija] Fantastiškos kainos kolonėlė! 100W, 4 garsiakalbiai su galingais žemais, RGB šviesos, milžiniška baterija, BT5.2 ir kt. (Video, „ZEALOT S78“)
2979 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Puikios savybės

Išsamiau

Kartu, anot jo,sviedinių gamyba Rusijos Federacijoje išaugo iki 2 milijonų per metus.

„Iranas ir Šiaurės Korėja šiek tiek padeda, ar jiems pavyks tai padidinti? Ne. Kodėl? Pasaulyje globaliai trūksta parako ir trotilo...“, – pabrėžė Rustamzade.

Tuo pat metu okupantai „su savo tankais vis dar laikosi“, pridūrė jis.

„Pagaminama apie 300 vienetų per mėnesį, bet tai nėra gamyba nuo nulio, kai kuriuos jie atstato iš sandėlių... Bet čia irgi nėra galimybės jų padidinti“, – sakė Rustamzade.

 

Jis pažymėjo, kad Rusijos Federacija „neturi problemų“ su šaulių ginklais ir žmogiškaisiais ištekliais.

„Tai yra, matau, kad Rusijos armija kurį laiką laikysis. Ji nesužlugs, tačiau ji taip pat neturės galimybės padidinti savo kovinių galimybių. Ji gali padidinti karių, karinio personalo skaičių, bet tai nėra kovinis vienetas... Kariai tiesiog taip nekariauja. Todėl šiuo metu nematau jokių dramatiškų Rusijos armijos šuolių ar kovinių pajėgumų augimo“, – apibendrino Rustamzade.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(225)
(10)
(215)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: