„70 kilometrų zona.“ Nutiko kai kas netikėto  ()

Vokietijos parlamentarai pasiūlė veiksmingą būdą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-13 „70 kilometrų zona.“ Nutiko kai kas netikėto  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netikėtas pasiūlymas. Vokietijos parlamentas ragina NATO panaudoti Aljanso oro gynybos pajėgas, siekiant neutralizuoti Rusijos bepiločius orlaivius virš vakarinės Ukrainos dalies.

Tokį pasiūlymą sąjungininkams pateikė partijų „Žalieji“ ir „Laisvieji demokratai“ atstovai – Vokietijos vyriausybės partijos, taip pat opozicinė CDU, praneša FAZ.

[Vokietija] Fantastiškos kainos kolonėlė! 100W, 4 garsiakalbiai su galingais žemais, RGB šviesos, milžiniška baterija, BT5.2 ir kt. (Video, „ZEALOT S78“)
2979 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Puikios savybės

Išsamiau

Bundestago narys Roderichas Kiesewetteris iš Krikščionių demokratų sąjungos pažymėjo, kad toks žingsnis padėtų Ukrainai sutelkti dėmesį į pozicijų gynybą fronte.

Parlamentaras pažymėjo, kad sąjungininkai jau turi panašios patirties. Jis prisiminė, kaip praėjusį mėnesį JAV, JK ir Prancūzijos oro gynybos pajėgos padėjo Izraeliui atremti Irano raketų ir bepiločių orlaivių ataką. Tokia situacija parodė, kad paramą teikusios valstybės netapo konflikto šalimis, – pažymėjo jis.

 

Vakarinei Ukrainos daliai apsaugoti būtų galima panaudoti oro gynybos sistemas, esančias Lenkijoje ir Rumunijoje ir kontroliuojamas Šiaurės Atlanto aljanso pajėgų. Leidinio teigimu, šią mintį išsakė Vokietijos saugumo ekspertas ir politikos konsultantas Nico Lange ir buvęs NATO generalinio sekretoriaus pavaduotojas Horstas Heinrichas Brausas. Minėtose šalyse dislokuotos oro gynybos pajėgos galėtų numatyti 70 kilometrų saugią zoną pasienyje su Ukraina, pabrėžė Lange.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(119)
(2)
(117)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: