Ir dar kartą. „Viskas pastatyta ant kortos.“ Ką primena Macronas  (1)

Ant kortos pastatytas ir Prancūzijos valstybės bei kitų Europos šalių saugumas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas dar kartą neatmetė galimybės siųsti karius į Ukrainą, kad atgrasytų nuo Rusijos karinės agresijos.

Prancūzijos vadovas pažymėjo, kad Rusijos Federacija įsiveržė į Ukrainą ir tam tikru momentu europiečiai turėtų sugebėti ją atgrasyti nuo tolesnio veržimosi, rašo „Le Figaro“.

[Vokietija] Fantastiškos kainos kolonėlė! 100W, 4 garsiakalbiai su galingais žemais, RGB šviesos, milžiniška baterija, BT5.2 ir kt. (Video, „ZEALOT S78“)
2959 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Puikios savybės

Išsamiau

Prancūzijos vadovas pabrėžė, kad Ukraina gina savo teritorinį vientisumą ir suverenitetą, tačiau ant kortos pastatytas ir Prancūzijos valstybės bei kitų Europos šalių saugumas.

Šiuo atžvilgiu Paryžius ir jo sąjungininkai turi aprūpinti Ukrainą karine technika ir ginkluote, taip pat būti pasirengę imtis kitų veiksmų, kad priverstų Rusiją atsisakyti savo agresijos.

 

„Jei nueisite per toli ir kelsite grėsmę mūsų interesams, neatmetu intervencijos“, – kreipdamasis į priešą sakė Prancūzijos vadovas.

Anot Macrono, Prancūzija yra taiki šalis, Paryžiuje jie tikisi, kad karinių veiksmų nereikės, „bet jei nori taikos, turi būti pasirengęs ją ginti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(232)
(11)
(221)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)