„Atakos sraigtasparniai „Apache“ atidengė ugnį. Puola Rusijos pozicijas“  ()

„Įnirtingoje artimoje kovoje ištaškyta eilė įtvirtintų apkasų.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-13 „Atakos sraigtasparniai „Apache“ atidengė ugnį. Puola Rusijos pozicijas“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Estijoje ir kitose NATO rytinio flango šalyse vyksta didžiausios dešimtmečio karinės pratybos, Vakarų kariuomenės mokosi kovoti iš Ukrainos patirties. Kartu NATO neslepia, kad ruošiasi stoti prieš Rusijos armiją, rašo „The Independent“.

„Atakos sraigtasparniai „Apache“ atidengia ugnį, kad suteiktų paramą ant žemės esantiems kariams, kurie puola Rusijos pozicijas. Įnirtingoje artimoje kovoje ištaškyta eilė įtvirtintų apkasų, o kontrataka atremta naudojant bepiločius orlaivius ir raketas“, – vienas toks mūšis aprašomas leidinyje.

[Vokietija] Net 530€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („LANPWR D5“)
2158 4

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Britų pajėgų kontingento Baltijos šalyse vadas pulkininkas Gilesas Harrisas sako, kad karių supratimas apie strateginį pratybų kontekstą dabar skiriasi nuo ankstesnių metų. O tai, kad pratybos vyksta prie Rusijos sienos, leidžia suprasti jų svarbą.

 

„Tai labai skubu. Nespėliosiu, kas gali nutikti, o kas ne. Mūsų, kaip karinio personalo, darbas yra pasiruošti. Nėra prasmės laukti (...), turime ruoštis dabar. O tai, kas vyksta Ukrainoje, mums suteikia pamokų, kurias turime išmokti“, – aiškina jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(119)
(8)
(111)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: