„Kiekviena pasaulio armija turi savo lūžio tašką. Jis pasiektas.“ Kas nutiko Donbase  (1)

Ukrainos gynėjai daro viską, kas įmanoma, kad priešas toliau nesiveržtų į Donbasą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs JAV prezidento Donaldo Trumpo patarėjas nacionalinio saugumo klausimais Herbertas Raymondas McMasteris pareiškė, kad Vašingtonas tiesiog turi sukonkretinti savo žodžius, jog yra pasirengęs remti Ukrainą tol, kol reikės.

Norint tai padaryti, reikia pasiekti tik du tikslus, interviu „Golos Ameriki“ sakė atsargos generolas McMasteris.

Pirmasis tikslas – sustabdyti Putino armijos veržimąsi į Ukrainą, o antrasis – palaipsniui grąžinti į Kyjivo kontrolę visas tas žemes, kurias Ukraina prarado po 2022 metų vasario.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas! Tik 55€ už akumuliatorinį „Geevorks“ pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
3305 3

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Vašingtonas turėtų suteikti Ukrainai kuo daugiau pagalbos ir nustoti sakyti, kad dar svarstys, ar duoti „tankus, lėktuvus ar tolimojo nuotolio raketas“.

Norint pasiekti šiuos du tikslus, Kyjivui reikia visų šių ginklų, sakė generolas. Rusijos Federacija sugebėjo kompensuoti kovos nuostolius, nes Kremliui nusispjauti į savo karių gyvybes.

Vidutiniškai Putino armija kasdien praranda iki tūkstančio savo karių. Ukrainos gynėjai daro viską, kas įmanoma, kad priešas toliau nesiveržtų į Donbasą.

Kiekviena pasaulio armija turi savo lūžio tašką, Rusijos Federacija jį pasiekė.

 

 

Generolas kaip pavyzdį nurodė Pirmojo pasaulinio karo įvykius ir Nivelle puolimą. 1917 metais prancūzai nusprendė pradėti didelį puolimą, tačiau patyrė didelių nuostolių. Po to vokiečiai pradėjo puolimą, tačiau jiems kažkas nutiko. Tik po JAV įsikišimo karas baigėsi.

JAV neturėtų kištis į karą Ukrainoje siųsdamos savo karius, tačiau jų pagalba turėtų pakelti Ukrainos gynėjų moralę ir kovinę dvasią.

McMasteris įsitikinęs, kad jei D. Trumpas bus prezidentas, jis išspręs tam tikras problemas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(5)
(63)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: