[ŽT] Įsijungia spec. brigada. Pranešama apie sprogusį automobilį. Neįtikėtina, kas buvo viduje (Video, foto)  ()

Tai įvyko Donecko srityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuotoje Donbaso dalyje buvo susprogdintas „Wagner“ samdinio Astrachanės pavaduotojo Deniso Charitonovo automobilis – automobilis sudegė visiškai, tačiau pats vyras nenukentėjo.

Tai teigiama Rusijos „Telegram“ kanaluose.

Pasak paties Charitonovo, apie savo asmeninį automobilį, kuriame jis atlieka „užduotis“ vadinamojoje „Šiaurės karinės apygardos zonoje“, jis kalbėjo kovo 5 d. O dabar, pirminiais duomenimis, gegužės 12 d., jis sprogo.

„Šiandien, vykdant kitą misiją, BMD sprogo... ir sudegė visiškai... Ačiū Dievui, ne iš karto sudegė, man pavyko išsaugoti sunkiai sužeisto bendražygio „Šmel“ dokumentus ir asmeninius daiktus, kuriuos vežiau jo šeimai... Jau seniai manęs nesprogdino mano automobilyje. Specialus brigados skyrius perėmė šios bylos kontrolę, atliekamas tyrimas“, – situaciją komentavo pavaduotojas. Tuo pat metu nenurodė, kur tiksliai įvyko sprogimas.

[Vokietija] Net 530€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („LANPWR D5“)
2251 4

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(2)
(31)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: