[ŽT] Uždraustas Rusijoje. Ką pažadėjo „Mašina vremeni“ lyderis (Video)  (1)

„Aš su malonumu atvyksiu.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Muzikantas Andrejus Makarevičius telefoniniame pokalbyje su „Ukrainos prezidentu Volodymyru Zelenskiu“, kurio vardu menininkui skambino pokštininkai Vovanas (Vladimiras Kuznecovas) ir Lexusas (Aleksejus Stoliarovas), išreiškė norą koncertuoti Kyjive „pačią pirmąją dieną po Ukrainos pergalės“.

„Pirmąją jūsų (Ukrainos) pergalės dieną aš su malonumu atvyksiu ir surengsime pasiutusį koncertą. Labai noriu jūsų pergalės, aš skaičiuoju iki jos dienas. Linkiu jums trigubos sveikatos. Linkiu jums visa tai atlaikyti ir įveikti bei visus juos nugalėti. Išėjimo nėra!“

[Vokietija] Net 530€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („LANPWR D5“)
2251 4

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Rusijos tinklaraštininkai pažymėjo, kad pokalbyje muzikantas pateisino Stepaną Banderą, kuris yra uždraustas Rusijos Federacijoje.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(1)
(64)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: