„Labai slaptas“ ir veikė nuo SSRS laikų. Kur atskrido „Storm Shadow“ (Foto)  ()

Tai pranešė Rusijos „Telegram“ kanalas „Astra“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-13 „Labai slaptas“ ir veikė nuo SSRS laikų. Kur atskrido „Storm Shadow“ (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 13-osios rytą Ukrainos gynybos pajėgos galėjo atakuoti ant Ai-Petri kalno įsikūrusį Rusijos okupantų karinį dalinį. Tai pranešė Rusijos „Telegram“ kanalas „Astra“, remdamasis laikinai okupuoto Krymo „gelbėtojų tarnybų“ šaltiniais.

„Kelios raketos (manoma, kad „Storm Shadow“) atakavo karinį dalinį 85683 ant Ai-Petri kalno Kryme. Ant kalno yra „slapta“ Rusijos ginkluotųjų pajėgų 3-iojo radijo inžinerijos pulko oro gynybos karinė bazė“, – sakoma pranešime.

[Vokietija] Fantastiškos kainos kolonėlė! 100W, 4 garsiakalbiai su galingais žemais, RGB šviesos, milžiniška baterija, BT5.2 ir kt. (Video, „ZEALOT S78“)
2990 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Puikios savybės

Išsamiau

Anot „Telegram“ kanalo „Astra“, dėl raketų smūgio buvo apgadinta karinė bazė, žuvo karinio dalinio vadas Aleksandras Kulakovas ir dar vienas karys. Yra ir sužeistųjų, jų skaičius tikslinamas.

Okupuojančios Rusijos Federacijos šalies Gynybos ministerija gegužės 13-osios rytą paskelbė, kad virš laikinai okupuoto Krymo buvo numuštos keturios raketos „Storm Shadow“ ir sunaikinti 7 dronai.

Šios naujienos paskelbimo metu Ukrainos kariuomenė nekomentavo informacijos apie raketų atakas Kryme.

Radiotechninis tolimojo oro gynybos karių žvalgybos ir vadovavimo centras pastatytas dar SSRS laikais, jame įrengti kupolais dengti radarų kompleksai, čia pat buvo dislokuota karinė stovykla. Kupolai  dažnai patraukdavo turistų dėmesį, kad po šiais kupolais paslėptos radarų sistemos anksčiau rašė „Krym. Realii“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(1)
(20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: