„Nuostoliai siekia 100 %.“ Kas nutiko su „nenugalimais“ rusų tankais (Video)  ()

„Putino pasididžiavimas“ pasirodė ne toks ir nenugalimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariai atrėmė vieną iš rusų surengtų išpuolių netoli Ternių Donecko srityje. Dėl to užpuolikai neteko visos kolonos technikos, įskaitant, be kita ko, T-90M. Tai geriausias tankas, kurį jie naudoja šiame kare, praneša „Wirtualna Polska“.

Remiantis pranešimais ir socialiniuose tinkluose skelbiama informacija, prie sėkmingų gynybinių veiksmų prisidėjo Ukrainos kariuomenės 63-oji ir 60-oji atskirosios mechanizuotosios brigados. Pasitelkus artileriją ir keletą bepiločių orlaivių (UAV), buvo sunaikinta keliolika rusų transporto priemonių.

[Vokietija!] Fantastiškos kainos belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys - nuostabus daiktas automobiliui ir namams. Ribotas kiekis
3959 7

Puiki kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

Paskelbtos nuotraukos ir filmuota medžiaga leido karo Ukrainoje stebėtojams apskaičiuoti, kad gynėjų aukomis tapo mažiausiai penkios rusų BMP šeimos pėstininkų kovos mašinos ir tiek pat tankų, naudotų šiame puolime. Svarbu tai, kad tarp pastarųjų buvo T-72B3 ir T-90M, kuris apibūdinamas kaip „Putino pasididžiavimas“, teigia „Wirtualna Polska“.

Šių metų vasarį lankydamasis ginkluotės gamykloje Vladimiras Putinas pareiškė, kad T-90M „yra geriausias tankas pasaulyje“. Tačiau karas Ukrainoje parodė, kad T-90M nėra toks geras, kaip jį vaizduoja rusai. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(100)
(0)
(100)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: