Rimtas pareiškimas apie karo Ukrainoje pabaigą. Kas žinoma (Video)  ()

Kova su rusų okupantais bus labai ilga ir alinanti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viso masto karas Ukrainoje tęsiasi ir nereikia tikėtis greitos karo veiksmų pabaigos. Tai buvo konstatuota „Azove“. Nurodoma, kad kova su rusų okupantais bus labai ilga ir alinanti, todėl nereikėtų klaidinti tuščiomis iliuzijomis.

Ukrainos nacionalinės „Azovo“ gvardijos 12-osios brigados narys su šaukiniu „Niko“ sakė, kad su rusais teks kovoti ir kitoms ukrainiečių kartoms. Jis pesimistiškai vertina abiejų valstybių santykius.

Pasak karininko, prasidėjo nauja karų era, už savo nepriklausomybę teks kovoti dar ilgai. Kalbant apie pačią Ukrainą, ji šimtmečius gynė savo tautybę, nepriklausomybę ir laisvę. Ir šios akistatos pabaigos nematyti.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Nuostabių kainų ir kokybės monitorių laikikliai, PC, uodų gaudyklės, el. paspirtukai, pompos ir vaizdo projektoriai (Video)
2405 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „KOORUI KR10“ - monitoriaus laikiklis

2) „Ninkear A15 Plus“ - globali versija, 15.6 colių, 32GB+1TB, Win 11 OS

3) „Black Knight B2000V“ - uodų lempa-gaudyklė

4) „BOGIST M1 Elite“ - 350W, 36V 10Ah el. paspirtukas

5) „POPDEER PD-AP1“ - belaidė pompa

6) „FENGMI S5“ - mini lazerinis 4K vaizdo projektorius

Išsamiau

Gynėjas mano, kad įšaldyti konflikto negalima, nes tai vis tiek truks neilgai. Be to, rusų okupantai tuo pasinaudos savo naudai ir galės sustiprinti savo pozicijas. Jie galės įgyti jėgų, padidinti išteklius ir staiga vėl pradėti plataus masto invaziją.

Taip pat žinoma, kad rašistai turi ambicijų kitų valstybių atžvilgiu. Akivaizdu, kad jie nesiruošia tuo sustoti ir gali rodyti agresiją kitų tautų atžvilgiu. Visų pirma kalbame apie tuos, kurie padeda Ukrainai dabartiniame kare.

 

„Mes visi girdime, kokius planus jie turi: Lenkija, Vokietija, Prancūzija, bet mes stebuklingai laikomės, nes dauguma yra motyvuoti ir vis dar turi jėgų. Manau, vis tiek šis karas tęsis ilgai“, – pažymėjo kariškis.

Ukrainiečiai turi susitaikyti su tuo, kad ateities kartai taip pat teks kovoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(186)
(26)
(160)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: