„Mums prireiks šių ginklų.“ Skelbiamas šokiruojantis pareiškimas  (2)

Pagrindinė istorijos pamoka yra ta, kad istorija niekada nieko taip ir neišmokė.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=792728149706932&set=pb.100069092624537.-2207520000

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindinė istorijos pamoka yra ta, kad istorija niekada nieko taip ir neišmokė.

Kiek kartų patariau skaityti Lloydo George'o memuarus ir esu tikras, kad dabar galite ant pirštų suskaičiuoti tuos, kurie tai padarė.

Kodėl turėčiau tam gaišti savo laiką? – pagalvosite. Na, bent jau tam, kad suprastumėte, kad mūsų grėbliai nėra unikalūs! Kad darome tas pačias klaidas, kurias darė politikai prieš 100 metų.

Pavyzdžiui, pirmaisiais karo mėnesiais JK karo ministerija nenorėjo pripažinti tokio fakto kaip „sviedinių badas“. Štai mes prieš karą sukūrėme sviedinių vartojimo standartus – jais ir naudokitės.

[Kuponas+Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos „Lixada“ SUP irklentės smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
2824

Ypatingai geros kainos

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Be to, tada fotelių generolų tai nejaudino, kad tie standartai beviltiškai pasenę ir nebeatitinka naujojo karo reikalavimų. Ta šrapnelių amunicija yra beviltiška apkasų kare. Kad vokiečiai tuo metu aktyviai naudojo naujoviškus sprendimus. Britų generolai nenorėjo pripažinti naujų realijų.

Jei buvo kalbama apie kažkokį naujovišką ginklą, tai yra ta pati fignia. Nemanome, kad mums prireiks šių ginklų. Tai paradoksas, bet tai jie kalbėjo apie tankus ir tranšėjų minosvaidžius!

Ir net jei laikui bėgant tikrovė juos įtikino, jie tiesiog negalėjo padidinti gamybos, nes nežinojo, kaip.

 

Ir būtent tuo metu pas britus atsirado ekonomikos lyderis, kuris sugebėjo atstatyti ekonomiką ir padidinti ginklų gamybą, dėl ko jie sugebėjo įveikti šią krizę.

Apskritai, kad nebūtų kvailų ginčų, kaip turėtų atrodyti tikras pareigūnas, maloniai prašau perskaityti šią knygą.

Ekonomistas, analitikas Pavelas Vernivskis apie tai rašo savo „Facebook“ paskyroje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(0)
(35)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: