Kariniai laivai, aviacinės bombos ir bepiločiai orlaiviai. Įspūdinga siunta iš Australijos. Kas vyksta į Ukrainą  ()

Australija perduos Ukrainai greituosius katerius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Australijos vyriausybė pasirinko „Sentinel 830R RHIB“ laivus, kurie bus pristatyti Ukrainos gynybos pajėgoms kaip karinės pagalbos dalis.

Apie tai savo interneto svetainėje pranešė bendrovės spaudos tarnyba.

Kaip dalis balandžio mėn. skirto 100 milijonų dolerių vertės karinės pagalbos paketo, Australijos vyriausybė paskelbė, kad įsigijo karinio lygio katerius.

„Sentinel 830R RHIB“, standaus korpuso pripučiama valtis, kurią gamina „Sentinel Boats“. Jos tinka atlikti užduotis tiek upių rezervuaruose, tiek jūros zonose.

„830R galima greitai dislokuoti ir jai reikia minimalios priežiūros, o tai užtikrina geresnę operatyvinę parengtį, kai tas būtina Ukrainos pajėgoms“, – sakė „Sentinel Boats“ generalinis direktorius George'as McGuire'as.

[Vokietija] Net 530€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („LANPWR D5“)
2170 4

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Ukrainai užsakyti kateriai bus pristatyti artimiausiais mėnesiais kartu su kitais Australijos vyriausybės pažadėtais paramos paketais.

Be laivų, į karinės pagalbos paketą iš Australijos bus įtraukta daugybė MANPADS už 50 mln. dolerių.

Be to, Australijos vyriausybė iš savo atsargų perkels nežinomą „oras-žemė“ amunicijos rūšį. Galbūt tai bus aviacinės bombos ar kiti raketų-bombų ginklai.

Kiti 30 milijonų iš 100 milijonų paketo bus skirti bepiločiams orlaiviams kaip „dronų koalicijos“ programa. Dalis šių lėšų visų pirma bus panaudota finansuoti Ukrainos dronų gamintojų užsakymams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(1)
(36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()