Labai karšta žinia. „Ukraina tai jau daro.“ Generolas skelbia sensaciją  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos tai jau daro.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos oro gynybos pajėgos yra pajėgios numušti raketas, turinčias taktines branduolines galvutes. Negana to, Ukrainos ginkluotosios pajėgos tai jau daro, nes jau ilgą laiką naikina „Kinžal“ per oro atakas, interviu „Glavred“ sakė buvęs Ukrainos užsienio žvalgybos tarnybos vadovas, Ukrainos armijos generolas Nikolajus Malomužas.

Technologiškai pažangių „Patriot“ tipo priešlėktuvinių raketų ginklų ir prancūziškų sistemų derinys gali numušti bet kokią balistinę įrangą, įskaitant „Kinžal“ ir „Cirkon“, pažymėjo generolas.

[Vokietija] Tik nuo 298€ įspūdingi nešiojami PC! Intel Core i7, 32GB+1TB, 16 colių ir 165Hz, 2,5K ekranai, WIN11 ir kt. („Ninkear N16 Pro“, „Ninkear N15 Air“)
2066

Fantastiškai geros kainos

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai ribotas kiekis

Puikių savybių ir galimybių

Išsamiau

„Kito tipo sparnuotąsias ir balistines raketas gali numušti kitos sistemos, kurios šiandien jau naudojamos Ukrainos ginkluotosiose pajėgose . Dabar šios sistemos stiprinamos: suteikia mums papildomų „Patriot“, „Iris“ ir panašiai“, – pridūrė jis.

Todėl efektyvi mūsų dangaus apsauga – laiko klausimas. Daugumą jų dabar tikrai galime numušti, pažymėjo Malomužas.

Ekstremaliais atvejais Ukrainos ginkluotosios pajėgos gali numušti raketą su branduoline galvute. Tuomet Rusijos Federacijos branduolinių ginklų panaudojimas neturės strateginės įtakos karo eigai.

 

Jei svarstysime kraštutinį atvejį, kad Rusija bandys surengti taktinį branduolinį smūgį Ukrainai, mes tikrai neįleisime šių raketų į savo šalies teritoriją arba numušime arčiau miestų, pavyzdžiui, Kyjivo, kur yra vakarietiškos sistemos. Gali būti pavienių smūgių atvejų, ir tai bus rimtas teroro išpuolis, bet tai neturės strateginės reikšmės Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms ir karo eigai“, – pabrėžė generolas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(156)
(6)
(150)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: