[ŽT] Tikrosios rusų jėgos. Nepaliečiai nieko nesupranta, net nežino, kurioje pusėje yra ukrainiečiai (Video)  ()

Rusijos pusėje kariauja keli tūkstančiai nepaliečių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija anksčiau mėgo sakyti, kad Ukrainą gina iš kitų šalių atvykę kariai. Tačiau Rusijos pusėje yra nemažai indų, nepaliečių ir afrikiečių, kurie atvyko užsidirbti.

Rusams svetimšaliai mažai rūpi. Štai internete publikuotame vaizdo įraše matyti, kaip rusai inspektuoja nepaliečių užimamas pozicijas. Rusai, savaime aišku, nekalba angliškai, nes užsienio kalbų mokėjimas Rusijoje laikomas pavojingu režimo stabilumui. Nepaliečiai nekalba rusiškai.

Apkasuose radę vien nepaliečius rusų kariai šiek tiek nustebo. Dar kartą jiems teko nustebti, kai išgirdo, kad nepaliečiai net nežino, kurioje pusėje yra ukrainiečių, o kurioje – rusų kariai. Tikrai taip, nepaliečiai net nežinojo, į kurią pusę turėtų šaudyti.

[Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video, „TOMSHOO“, „WKERSIY“)
2320 2

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ypatingai geros kainos

Ribotas kiekis

Išsamiau

 

„Ar žinote, kur kyla saulė? Naudokite saulę orientavimuisi, kur ji kyla ir kur leidžiasi <...> Į tą pusę nešaudykite“, rusiškai nesuprantantiems nepaliečiams rusiškai aiškino rusai. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(29)
(2)
(27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: