„900 mlrd. USD. Tai nėra dideli pinigai.“ JAV admirolas prašo pagalbos Ukrainai  ()

JAV admirolas prašo pagalbos Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV prezidento Joe Bideno administracija ir Kongresas neturėtų atsisakyti karinės pagalbos Ukrainai. Kremliaus vadovas Vladimiras Putinas „siekia“ užgrobti visą Ukrainos valstybės teritoriją ir jis nesustos. 60 milijardų dolerių suma neturės įtakos didžiuliam Amerikos kariniam biudžetui. Tai pareiškė buvęs NATO sąjungininkų pajėgų vyriausiasis vadas, JAV karinio jūrų laivyno admirolas Jamesas Stavridis.

[Vokietija!] Puikios kokybės pripučiamos SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video, „TOMSHOO“, „WKERSIY“)
2328 2

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ypatingai geros kainos

Ribotas kiekis

Išsamiau

Anot „The Hill“, jis sakė, kad rusų okupantai pradeda judėti į priekį fronte. Padėtis nepagerės, jei JAV nesuteiks pagalbos.

„Klausimas, kur mes esame šiandien? Buvome aklavietėje, kai JAV pagalba pradėjo baigtis, dėl to... rusai dabar pradeda veržtis į priekį, ir situacija nepagerės, nebent JAV suteiks papildomai 60 mlrd. dolerių“, – sakė admirolas.

 

Jis taip pat pažymėjo, kad pagalba Ukrainai neapkraus JAV gynybos biudžeto.

„Žinau, kad tai skamba kaip dideli pinigai, bet atsižvelgiant į JAV gynybos biudžetą, kuris yra apie 900 mlrd. USD, 60 mlrd. dolerių nėra didžiulė suma“, – sakė J. Stavridis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(1)
(27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()