„Turime būti realistai. Atkovoti šansų nėra. Karas Ukrainoje turi būti sustabdytas“  (4)

Pasak Petro Pavelo, Rusija nesutiks tiesiog atsisakyti anksčiau užgrobtų teritorijų. Todėl būtina nutraukti karą ir pradėti derybas dėl būsimų susitarimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija nesutiks atsisakyti užgrobtų Ukrainos teritorijų, be to, mažai tikėtina, kad ukrainiečiai artimiausiu metu galės susigrąžinti savo žemes. Tai interviu „Sky News“ pareiškė Čekijos prezidentas Petras Pavelas.

„Reikia būti realistais. Naivu būtų sakyti, kad Ukraina artimiausiu metu galės susigrąžinti okupuotas teritorijas. Rusija nesutiks tiesiog atsisakyti savo užimtų teritorijų. Reikia sustabdyti karą ir tada pradėti derybas. Gali būti pasiektas kažkoks kompromisas, bet ne be Ukrainos, Rusijos ir šalių, kurios bus šio susitarimo garantas, sutikimo“, – sakė Pavelas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Nuostabių kainų ir kokybės monitorių laikikliai, PC, uodų gaudyklės, el. paspirtukai, pompos ir vaizdo projektoriai (Video)
2383 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „KOORUI KR10“ - monitoriaus laikiklis

2) „Ninkear A15 Plus“ - globali versija, 15.6 colių, 32GB+1TB, Win 11 OS

3) „Black Knight B2000V“ - uodų lempa-gaudyklė

4) „BOGIST M1 Elite“ - 350W, 36V 10Ah el. paspirtukas

5) „POPDEER PD-AP1“ - belaidė pompa

6) „FENGMI S5“ - mini lazerinis 4K vaizdo projektorius

Išsamiau

Dėl Ukrainos narystės NATO Čekijos prezidentas neabejoja, kad šalis taps Aljanso dalimi, tačiau toks scenarijus įmanomas tik pasibaigus karui.

 

„Turime susitarti, atkurti taiką regione, o tada galime kalbėti apie galimą Ukrainos narystę“, – pridūrė Čekijos vadovas.

Be to, jis pridūrė, kad NATO negali dislokuoti savo karių Ukrainos teritorijoje nes tai reikštų konflikto tarp Rusijos ir Aljanso pradžią.

„Niekas nenori tokio konflikto Europoje“, – sako Čekijos prezidentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(37)
(-29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (4)